IWAN LINCKENS

UW GASTHEER BIJ SAGA & MORE

Sinds 1 april 1996 exploiteert Iwan deze locatie, begonnen onder de naam `Huis aan de Rots` het eerste biologisch, ecologisch hotel restaurant van Limburg.

De naam was destijds erg voor de hand liggend, want het huis ligt letterlijk aan de rots. Een prachtige locatie waar u heerlijk kunt vertoeven!

INGELA LINCKENS

UW GASTVROUW BIJ SAGA & MORE

April 2010 is Saga B&B ontstaan, Saga betekent sprookje op z´n Zweeds. Zweden, Stockholm is dan ook de geboorteplaats van Ingela. Op 24 jarige leeftijd is Ingela naar Nederland geëmigreerd, zodoende de Scandinavische touch, deze ondervindt u ook tijdens het ontbijt en komt terug in onze menukaart.

SAGA & MORE

ONZE NIEUWE UITDAGING

Saga & More is onze nieuwe uitdaging, geopend op 31 augustus 2018. Naast de B&B is er nu ook een kleine brasserie waar we mooie koffies, biertjes en wijntjes schenken in combinatie met kleine gerechten in een nostalgische omgeving met persoonlijke aandacht. Dit moet een thuishaven zijn voor genieters van het goede leven.

RESERVEREN

We hebben slechts 6 kamers en een beperkt aantal zitplaatsen in onze brasserie. Reserveren is verstandig wanneer u zeker wilt zijn van een kamer of tafeltje.

ALLERGENENINFORMATIE

HET PERSONEEL INFORMEERT U GRAAG

MERCHANDISE

VERKOOP VAN UNIEKE PRODUCTEN

EROICA BAR

ONTMOETINGSPLAATS VOOR WIELRENNERS

FREE WI-FI

OP DE KAMERS EN IN DE BRASSERIE