SAGA & MORE

BED & BREAKFAST IN HET LIMBURGSE HEUVELLAND

SAGA AND MORE - Bed and Breakfst Valkenburg

Wij ontvangen u graag in onze sfeervolle en kleinschalige B&B in het Limburgse Heuvelland. Limburgse gastvrijheid in een ongedwongen sfeer staat hoog in ons vaandel. De 7 modern ingerichte kamers zijn allen voorzien van douche, toilet en flatscreen. Naast de 1 – en 2-persoonskamers is er ook een familiekamer voor 3 of 4 personen, ideaal voor gezinnen. De van origine Zweedse gastvrouw zal u ’s ochtends verassen met een luxe ontbijt inclusief Zweedse lekkernijen.

Wanneer u wilt genieten van een sportieve vakantie bent u bij ons aan het goede adres, want hier kunt u werkelijk urenlang wandelen, fietsen en mountainbiken over de heuvels en in het Geuldal. Ook kunt u naar hartelust tennissen, golfen en paardrijden en bij sneeuw langlaufen in de nabije omgeving.

Saga & More is ook een hele mooie uitvalsbasis voor uitstapjes naar Maastricht en Valkenburg, waar u heerlijk kunt kuren in Thermae 2000 of een gokje kunt wagen in het casino. Maar de voerstreek en de Ardennen in België zijn natuurlijk ook de moeite meer dan waard. U kunt ons ook bezoeken tijdens de kerstmarkt in Valkenburg, ook het nabij gelegen Aken, Monschau en Luik hebben mooie kerstmarkten.

Reserveer nu en geniet van de typisch Limburgse mergelgrotten, de uitgehakte rotswoningen, het stromende riviertje de Geul en de hellingbossen van ’t Geuldal.

TARIEVEN B&B

PER NACHT INCLUSIEF LUXE ONTBIJT

EXCLUSIEF TOERISTENBELASTING €2,50 – P.P.P.N. | BETALING CONTANT OF PINNEN

De prijzen van de kamers zijn seizoensgebonden

RESERVEREN

We hebben slechts 7 kamers. Reserveren is verstandig wanneer u zeker wilt zijn van een kamer.

ALLERGENENINFORMATIE

HET PERSONEEL INFORMEERT U GRAAG

PRIVATE DINING

VANAF 10 PERSONEN

EROICA BAR

ONTMOETINGS-
PLAATS
VOOR LOCAL COLEUR

FREE WI-FI

OP DE KAMERS.